WSOP 2018

Poker kamp - Liz Lieu mot Erik123 med $600 000 på spill

Poker kamp - Liz Lieu mot Erik123 med $600 000 på spill 0001

Denne kampen har fått navnet "Skjønnheten og udyret" men for de som har møtt Erik Sagström så passer han nok ikke inn i rollen som udyret selv om det er den rollen han er blitt tildelt i denne sammenhengen.

Når det gjelder skjønnhetsrollen så passer den virkelig bra for Liz Lieu. Hun er en av de mest seiglivede spillerene på touren, men også en meget vakker kvinne.

I løpet av kommende helg i de nylig åpnede poker-rommene på Venetian så kommer de to til å spille tre "heads up" kamper mot hverandre, hver til en verdi av $ 200 000.

"Heads up" kamper med store innsatser har fasinert pokerverdenen iløpet av året som gikk. Daniel Negreanus utfordrerkamper fanget mange menneskers interesse, for ikke å snakke om Andy Beal vs. The

Corporation kampene som var nesten det eneste pokerverdenen pratet om iløpet av de ukene de kampene pågikk.

De to spillerene som nå skal gjøre opp har tatt helt forskjellige veier for å komme dit de er idag i pokersammenheng. Lieu, født i Vietnam men oppvokst i Colorado, USA, har spilt i poker-rommene i Las Vegas og Los Angeles de siste 5 årene. For drøyt 1 år siden begynte hun å delta i turneringer og har idag blitt nesten fast inventar i turnerings-sammenhenger og er sannsynligvis den mest fotograferte spilleren av alle. Alt dette på grunn av noen medlemmer i pokermedia og deres fiksering av henne.

Å beskrive Erik Sagström kan gjøres med ett ord - legende. Men å forbinde ordet legende og hans navn er kanskje ikke like enkelt for alle, da mange kanskje ikke engang har hørt om han. Men hans legendariske status forbindes med ett annet navn, nemlig Erik 123.

En av de første, om ikke den første online pokerspilleren som har skapt seg en legendarisk status er Erik123. Under de tidlige årene med online poker så fant vi Erik123 alltid online ved et pokerbord, ved de bordene med aller høyest innsats. Men etterhvert så fant Erik ut at det ble bare mindre og mindre motstand online, så han besluttet å begi seg til Las Vegas for å finne mer og bedre motstand.

Ansett av mange innenfor pokerkretser til å være den beste Limit Holdem spilleren i verden, så kommer Sagström virkelig å gi Lieu kamp. Men som sagt, Lieu er ingen nybegynner hun heller, med ett års erfaring fra turnerings-spill og ytterligere 4 år som profesjonell "cash" spiller.

Det vil bli interessant å se hvordan publikum setter pris på spil på dette nivået. Skulle det vise seg at interessen er stor så kommer det høyst sannsynligvis til å bli flere slike kamper på dette nivået i fremtiden. Følg med for å se hvem som er be(i)st(et) (udyret) ved pokerbordene denne helgen på Venetian, Las Vegas.


Red anm: Lag dine egne private bord hos CD Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories