Phil Ivey utnevnes til Årets Spiller av Bluff Magazine

Phil Ivey utnevnes til Årets Spiller av Bluff Magazine 0001

I løpet av 2005 er det få spillere som har dominert som mye som Phil Ivey har gjort. For å ære hans dominerende spill under forrige år, så har han nå blitt utnevnt til "Bluff Magazin Poker Player Of The Year".

Ivey, som har bodd meste parten av sitt liv i Atlantic City, men som nylig har flyttet til Las Vegas, er sannsynligvis den mest fryktede pokerspilleren i verden. Hans prestasjoner i alle ulike former for poker er en veldig stor faktor til at han har lykkes igjen og igjen å vinne i de riktig store spillene, å slå spillere som Doyle Brunson, Johnny Chan, Jennifer Harman og Chip reese. Disse nevnene og mange flere er spillere som sitter inne med mange års erfaring og som selv er meget høyt respektert og fryktet av andre spillere verden rundt.

Men å vinne i de store spillene er bare en liten del av det som har gjort at Ivey har dominert på den måten han har gjort iløpet av året 2005.

Hans utnevning til Årets Spiller fortjener har virkelig, fremfor alt om man ser på hva han spilte inn i premie penger i turneringer iløpet av året, totalt ca 3,4 millioner dollar. Totalt så spilte Phil Ivey seg frem til 7 finalebord iløpet av året, vant en "bracelet" for sin 1. plass i "Pot-Limit" Omaha i Wsop og endte blant de 25 beste i hovedturneringen under WSOP som også er en meget respektabel plassering. Og sist men ikke minst hans seier i Monte Carlo, for andre året på rad, som ga han den nette sum av 1,6 millioner dollar.

At Ivey har vunnet totalt 5 World Series of Poker "bracelets" og over 3,3 millioner dollar i året som har gått, så kan jo det få selv den beste til å bli "høy på pæra". Men selv med alt dette så fremstår Ivey som en helt vanlig mann. Selv etter at han ble utropt til Årets spiller av Bluff Magazin så forblir Ivey ydmyk. "Jeg er veldig beæret over å bli utnevnt til Årets Spiller av Bluff Magazin og veldig stolt av at det er av et så betydningsfullt magasin som Bluff Magazin", sier Ivey i en pressemelding.

Ifølge vise presidenten for Bluff Magazin, Eddy Kleid, så er det Iveys kunnskaper ved bordet og hans mentale styrke som gjør han så livsfarlig ved et spillebord. "Phil Ivey har vokst frem til å bli en av de aller beste spillere i sin generasjon. Hans fokus på spillet og hans enorme fremganger har nå ført til at har blitt tildelt tittelen Årets spiller av Bluff Magazin"

Premien som Årets Spiller hos Bluff Magazin blir bedømt etter hvor mange poeng som spilleren har samlet iløpet av et helt år. Poeng får de etter plasseringer i turnerings spill. Av disse poengene er det satt opp et ranking system av Bluff i samarbeid med ESPN og blir kalt for "poker power ranking". Dette ranking systemet har i dag stor betydning for hvilke online turneringer og arrangement som skal dekkes og sendes av Bluff Magazin og ESPN Tv stasjon. 

 

Hos Full Tilt Full Tilt kan man finne Phil Ivey spillende online. registrer deg å forsøk å finne ham.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories