Per Erik til WSOP som Team PokerNews medlem

Per Erik til WSOP som Team PokerNews medlem 0001

Hei. Mitt navn er Per Erik Løff, jeg er en 35 år gammel ungkar som er bosatt i Larvik, men kommer opprinnelig fra Åmot i Modum kommune i Buskerud. For litt siden gikk en av mine drømmer i oppfyllelse, jeg vant gratis tur til WSOP 2006.

PokerNews: - Gratulerer med seieren og velkommen til Team PokerNews, Per Erik.

Per Erik: - Takk for det.

PN: - Fortell oss litt om deg selv.

Per Erik: - Jeg har spilt poker i cirka 1 år. Når jeg ikke er på jobb som miljøterapeut, så går mesteparten av fritiden min med til å spille poker online. Og takket være pokernews.com og Titan poker gikk en av mine drømmer i oppfyllelse – jeg skal reise til Las Vegas senere i år og spille poker mot alle verdens beste pokerspillere. Drømmen er jo å sitte igjen til sist på finalebordet og som vinner av WSOP 2006, men da jeg ikke har all-verdens live poker erfaring er vel det bare en drøm selv etter turneringen. Men sjansen er der – jeg skal til Las Vegas og spille, og går alt min vei så vet man aldri.

Jeg skal til WSOP.

Da jeg begynte å spille poker, så hørte jeg jo snart om WSOP. Men når 2005's satellitter gikk så var jeg ikke klar over hva dette egentlig var. Men så snart jeg visste hva WSOP var, så ble dette en drøm for meg – jeg bestemte meg raskt at dit SKAL jeg neste år. Og mye av spillingen min iløpet av året som har gått har vært satellitter mot store live turneringer. Men første suksess ble seieren min hos TitanPoker – og billetten til WSOP 2006. Så tusen takk til pokernews.com og Titan Poker for opplegget og turneringene de arrangerer sammen.

PN: - Fortell oss litt om selve turneringen og finalebordet?

Per Erik: - Jeg spilte bare solide hender stort sett hele veien – det tok litt tid før jeg "kom i gang", men da var jeg raskt oppe på "average stack" og hadde ganske god oversikt over mine motspillere synes jeg. Fikk jeg en "reraise" mot meg, så skulle jeg ha en "monster" hand før jeg "callet" inn disse. Dette var en del av turneringsplanen min.

Underveis til finalebordet lå jeg lenge rundt "average" før vi bare var to igjen på finalebordet og "heads-up". Da var jeg omtrent 4-1 "chipleader". Følte meg ganske sikker på å ta dette hjem på dette tidspunktet. Men, jeg ble litt passiv i spillet mitt og plutselig var det han som hadde massiv ledelse.

Jeg tenkte NEI! Ikke nå igjen. Noen måneder tidligere røk jeg nemlig ut like før en tur til Aruba og WPT turnering! Men jeg klarte å jobbe meg tilbake til vi hadde omtrent likt med sjetonger. Der lå vi lenge og vippet frem og tilbake, før jeg merket at motstanderen min begynte å bli utålmodig. Selv spilt jeg meget godt i denne perioden synes jeg.

Avslutningen

Etter mye frem og tilbake med omtrent jevne sjetong stabler, kom handen som skulle avgjøre det hele. Hånden var 9-10 i liten blind. Jeg "raiser" til 4k (bb er 2k) får en "call". Floppen kommer med 7-8-9, jeg better halv pot (4k) og får en "raise" på 10k i retur. Jeg tenker litt før jeg tenker at med åpent straight drag vil jeg pushe videre og går all in. Tenker at han vil kaste seg, da jeg ikke kan lese han med noe overpar, da han hele tiden har pushet med gode hender preflop. Da han "caller" frykter jeg to par eller A-9, men blir lykkelig da han viser A-8. Jeg var da livredd for et ess skulle komme, men plutselig dukker pokalen opp som sier at jeg har vunnet turneringen! Når jeg sjekker senere viser det seg at en 6'er kom på turn og han var "død".


Gleder meg stort

Jeg gleder meg jo også stort til å være medlem av Team PokerNews og få møte pokerstorheter som Tony G og Patrick Antonius og resten av medlemmene i Teamet. Både Tony G og Patrick A har jeg sett spille på TV i noen EPT eller WPT turneringer, selv om det er Daniel Negreaneu og Sam Farha som er mine forbilder.

Som medlem i Team PokerNews vil jeg garantert få nyttig og lærerik informasjon og tips. For meg å få støtte av dem, er jo viktig da jeg ikke har mye erfaring som live spiller.

Noen lokale turneringer har jeg spilt, og deltok i sørlandsmesterskapet – uten nevneverdige resultater dessverre. Satser på at drømmen fullføres i Las Vegas – uansett så er nå første del av drømmen en virkelighet.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories