Gode tall for Neteller første kvartal 2006

Gode tall for Neteller første kvartal 2006 0001

Neteller plc, den Isle of Man baserte tilbyderen av "e-wallets" for hele gaming industrien, har offentlig gjort sin kvartalsrapport for første kvartal av 2006, foran sin årlige General forsamling. Den viser hvor seriøst mye penger det er i online poker og gaming. Neteller har etablert seg seg som den ledende leverandøren av tjenester som spillere trenger for å sette inn eller ta ut penger fra sin forskjellige spillekontoer. Dette har blitt hjulpet av den store motstanden av finans firmaer til å involvere seg, spesielt med trusselen om sanksjoner fra det uvennlige politiske miljøet mot online gaming i USA. Mens det er saken, fortsetter Neteller sin fremgang.

Ron Martin, President og adm dir

$600 bonus

hos Neteller plc sa: "Vår vekst i første kvartal demonstrer potensialet av den dype og utvidede strategien for vår hoveddrift gjennom våre nyskapende utvikling som vårt europeiske lokaliserings program, vår lansering av Asiatisk "e-wallet" og kreditt kort sperrings system. Vi er forpliktet til å forbedre Neteller's tilbud til kunder og partnere, gjennom kontinuerlige investeringer i kvalitets personell og teknologi. Styret er sikre på at Neteller vil fortsette sin gode vekst, tross historiske variasjoner i de forskjellige sesongene og møte forventningene fra analytikerne for hele året".

Neteller fremhever også sin nylige utvikling, lanseringen av et antall nye lokale websider i Frankrike,Tyskland, Italia, Spania og Kina; og overgangen for eksisterende medlems-søknads teknologi til en mer brukervennlig JAVA programvare har blitt fullført.

Noen av de finansielle høydepunktene for første kvartal 2006 var:

- Gjennomsnittlig daglige registreringer for første kvartal var 3,609;

- Totalt antall kunder ved kvartals slutt var 2,645,502;

- Gjennomsnittlig daglige kvitteringer fra kunder var $4.69m, opp fra $2.87m i første kvartal i 2005;

- Inntektene var $57.9m, opp 69 % sammenliknet med første kvartal 2005

- Fortsatte innvesteringer av IT og produkt team resulterte i høyere administrative utgifter;

- Inntekt før skatt $27.7m

- Netto inntekt etter skatt var $26.5m

- Gjennomsnittlig inntjening per aksje $0.22

Ut fra disse tallene kan man se at Neteller's drift går imponerende godt med store marginer og lave utgifter selv med en ustoppelig strøm av krav fra gaming kunder og poker firmaer. Det er ingen tvil om at det vil komme en tid hvor man ikke kan motstå presset fra enten ny konkurranse eller andre økonomiske utfordringer. I mellomtiden, må vi som spillere holde ut med kostnadene som de er!


Red anm: Spill for en billett til alle WSOP arrangementene når du laster ned Bet365 Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories