Nå toppen av Everest

Nå toppen av Everest 0001

Online poker giganten Everest Poker belønner sine spillere med mer denne sommeren. Med introduksjonen av deres helt nye Summit points program får hver spiller mer uttelling for sine penger. Å velge et online poker-rom er forvirrende saker. Masser med registreringsbonuser, "reload" bonuser, "rakeback" spiller poeng og hver minste lille detalj i universet som skulle få det til å spille hos DET poker-rommet, kan gjøre valget av det rette poker-rommet til både forvirrende, vanskelig og trøttsomt. Vi hos PokerNews gjør det enkelt og rett frem til alle våre lesere. Vi gir det enkle anmeldelser og informasjon for å hjelpe deg å velge ditt neste online poker-rom.

Med dette på minnet, er vi svært glade for å se Everest Poker's siste kampanje, Summit poeng. Ikke bekymre deg,

Good freerolls and tournaments. Do not miss!

du må ikke bestige en fjelltopp for å ta del i fordelene av Summit poengene. De blir gitt til spillere for hver "raked hand" som blir spilt på "cash" bord. 1 Summit poeng blir delt ut for hver dollar i rake som Everest tjener. Spillere kan få opp til 3 Summit poeng per hand. delpoeng blir også delt ut.

Så, hva kan men gjøre med disse poengene?

Akkurat nå kan du benytte poengene for å kjøpe deg inn i forskjellige turneringer eller bruke dem til å tilegne deg Everest Poker gjenstander eller spille "poeng for poeng" bord og turneringer.

Everest Poker garanterer også kampanjer for Summit poeng samlere. Medlemmer burde holde nøye øye med sin email for nyheter om spesielle bonuser som de kan være berettiget til.


Red anm: Last ned Everest Poker nå og få en $50 bonus når du setter inn $50. Gratis freeroller hvor du kan vinne penger og WSOP super satellitter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories