Gjør 1 cent om til 1 million dollar hos MansionPoker.com

Gjør 1 cent om til 1 million dollar hos MansionPoker.com 0001

Tenk deg å kunne gjøre 1 cent om til $150 eller $7000, eller i aller beste tilfelle 1 million dollar. Vel dette er faktisk nettopp hva MansionPoker.com tilbyr i sine turneringer med garantert premiesum.

MANSIONPoker.com har kastet seg frem på scenen av online poker og tilbyr stor verdi i sine turneringer både for nybegynnere med mindre bankkontoer og erfarne spillere som ser etter turneringer med stor verdi.

Uten tvil det beste tilbudet som er å finne i øyeblikket er nettopp hva MANSIONPoker.com's utvalg av turneringer til 1 cent i avgift for å delta. Dersom du ser etter andre gode turneringer med garantert premie, så sjekk ut enten $50 eller $500 i tilleggspremie fra arrangøren. Med startfelt på gjennomsnittlig 100 spillere, trenger man ikke være noe matematisk geni for å regne ut at turneringsavgiften på $1 vil gi deg gode odds for å øke din bankkonto.

Og som om ikke det var nok, så tilbyr MANSIONPoker.com også muligheten til å vinne en reise m/opphold og pokerturnering til verdi av $7000 til Las Vegas for bare 1 cent i avgift for å delta i turneringen. Det er ingen subsatellitter, det er en turnering som koster 1 cent å delta i og premien er garantert $7.000 - vanskelig å forstå kanskje, men det er sant. Og med startfelt på kanskje maksimum 200 spillere, vil disse turneringene gi deg så stor verdi som du kanskje aldri vil finne andre steder igjen.

"Poker Dome Challenge" kvalifiseringene spilles daglig og vinneren får en pakke til verdi av $7.000. Dette inkluderer reisen til Las Vegas, VIP opphold på 5 stjerners hotell pg $500 i lommepenger pluss en plass for å spille live i en av de 36 TV sendte "MANSION Poker Dome Challenge" kvalifiseringene som skal spilles på stedet som ble bygd nettopp for disse turneringene "MANSION Poker Dome" i Las Vegas.

Her er det hvor den virkelige verdien begynner. Dersom du kommer deg til Las Vegas og vinner din kvalifiseringsrunde, vil du motta $25.000 i gevinst pluss et sete i en av 6 semifinaler. Vinner du en av semifinalene er premien $50.000 og et sete i storfinalen hvor det skal spilles en "vinneren tar alt" turnering med da 1.000.000 USD i premie. Det ville jo være en virkelig god investering av 1 cent om dette skulle bli nettopp deg.

Dagens tips: Dette er stedet som gir det beste verdi for pengene dine online idag. Punktum. Registrer deg hos MansionPoker idag, og delta i spillet med den store verdien.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories