Deal' avsluttet i New Orleans med store Poker navn i rollene

Deal' avsluttet i New Orleans med store Poker navn i rollene 0001

Innspillingen av filmen 'Deal' bli avsluttet i New Orleans,USA denne uken med mange pokertopper som prominente gjesteskuespillere i siste delen av produksjonen av filmen.

"Deal" stjernen er den legendariske skuespilleren Burt Reynolds som spiller tidligere pokermester Tommy Vincent, som har fjernet seg fra spillet. Han kommer over en Internett Pokerstjerne, spilt av Rob Harrison, og begynner å lære ham de beste triksene i spillet. Selvfølgelig, blir det flere situasjoner mellom disse to personlighetene og Vincent's pokerspilling gjenoppstår for å spille mot den unge internettstjernen i "WPT championship". I filmen finner vi også kjente skuespillere som Shannon Elizabeth og Jennifer Tilly, som også har private pokeregenskaper å tilføye i filmen.

Special Bonus and WSOP freeroll

Ikke bare scener fra WPT ble brukt for å filme avslutningen av kampen mellom de to rivalene i filmen, men også en meget realistisk oppsett av "the Bellagio". Flere pokerproffer og stjernene fra WPT's fjernsyns sendinger er også med i filmen for å gjøre det så autentisk som mulig. WPT kommentatorene Mike Sexton og Vince Van Patten er med og kommenterer finalebordet, på samme entusiastiske måte som vi ser dem i mange TV show. På nesten samme måte som hun utfører det i TV sendingene er også vertinnen Courtney Friel på plass "på gulvet" og lager intervjuer med publikum og spillere. Det at de bruker oppsetningen fra WPT og hovedstjernene fra den turneringen, gjør at det hele ser ut som en aktuell avslutning av en WPT turnering.

Pokerproffene Antonio Esfandiari, Phil "The Unabomber" Laak og Isabelle Mercier ikke bare inntar sine plasser på finalebordet i avslutningen av denne filmen, de underholder også alle i filmbesetningen. Som da Antonio demonstrerte for dem hvorfor han blir kallt "The Magician" ved å gjennomføre magi med kortene og sjetongene. Og selvfølgelig siden det er poker filmen handler om, så blir det spilt litt poker i kulissene mellom skuespillere, besetningen og proffene, hvor proffene forsynte seg av de hardt opptjente pengene til besetningen.

"Jeg ble veldig fasinert av hvordan disse folka studerer sine motstandere, leter etter tegn motspilleren gir og bruker psykologi for å avlede dem", sier Reynolds om pokerproffene. Han innrømmer også at han har studert WPT på DVD intenst for å lære så mye han bare kunne om poker og de proffene han ville møte under innspillingen av filmen. "Jeg innså hvordan jeg kan forbedre mitt eget spill. Og jeg ble veldig smigret da noen av disse ungene stjernene sa at de hadde vanskeligheter med å lese spillet mitt og at de ikke kunne si om jeg bløffet eller ikke. Det trodde jeg ikke var mulig før vi begynte jobben med denne filmen".

Hans medstjerne i filmen, Harrison, som også innrømmet å ha en fortid med poker, var begeistret over å møte proffene, både foran og bak kameraene. "De lærte meg virkelig mye om livet som gambler. De "bettet" på et eller annet konstant. Det gav meg mye innsikt til rollen min i filmen". Harrison brukte også sine nyervervede kunnskaper til å spille poker mot kollegaer mellom filmopptakene, men det resulterte bare i tap mot sin personlige assistent. "Han har jammen fått en storartet bonus av å jobbe med denne filmen", lo Harrison.

"Deal" markerte også filmindustriens tilbakekomst til New Orleans ved å være første produksjon til å filme i byen siden orkanen Katrina ifjor. Filmbesetningen ble tatt varmt imot av samfunnet i byen, hvor de også leide inn mange lokale krefter til å jobbe for seg under innspillingene. Nå er det bare avslutningsjobben som gjenstår for produser Michael Arata og regissør Gil Cates,Jr som gjenstår. "Jeg tror folk vil bli henrykte når de ser filmen "Deal". Filmen dekker både spenningen fra TV show og forteller en komplett historie om konkurranse og sannheten rundt pokerspill. Publikum vil føle at de har blitt transportert til et ekte WPT arrangement." For pokerfans som har ventet på neste storfilm om poker, så kanskje "Deal" er nettopp det de har ventet på. Etter hvert som det kommer mer informasjon rundt og om filmen, vær sikker på at vi vil oppdatere dere.


Red anm: Mange nye spillere spiller hos 24h poker. Prøv du også.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories