Damenes poker klubb, Vol 2 - Susie Issacs

Damenes poker klubb, Vol 2 - Susie Issacs 0001

Velkommen til damenes poker klubb. Godt å ha deg tilbake.

I dag hadde jeg gleden av å snakke med Susie Isaacs, et poker forbilde og en av de beste kvinnelige spiller ved poker bodene noensinne. Hun er en glede å snakke med, og hun har en herlig måte å dele av sin fortid, nåtid og fremtid i poker

Dersom det passer for deg, bestill deg en Mai Tai og bli med meg inn i klubben og min samtale med Susie..

PokerNews: Kan du fortelle meg litt om du interesse for poker som barn?

Susie Issacs: Jeg ville delta i spillet som mine fetter snek seg til å spille. Jeg visste de brøt reglene og jeg ville være "slem" sammen med dem. ( Vi var en Baptist familie, så vi spilte på et Monopol brett som kamuflasje).

PN: Og hvordan gikk det?

SI: Det ble min favoritt hobby, som mine foreldre ikke kjent til, helt frem til jeg var 44 år. Årsaken til å holde dette hemmelig for dem, var at, poker er gambling, gambling er en synd og syndere ender i helvete. Til slutt klarte jeg å snu deres livslange tro og fikk dem overbevist om at poker er et kunnskaps spill og etter det har de vært mine største fans.

PN: Har du alltid hatt følelsen av at poker/kort ville bli en stor del av ditt liv?

SI: Nei, det var bare gøy og sosialt, og jeg likte å tjene penger på å være sosial. Jeg var en kone og en mor og trodde jeg skulle leve på den måten resten av mitt liv, men litt poker av og til.

PN: Hvordan snudde din hobby seg til en karriere av å spille og skrive om poker?

SI: Nødvendighet. Når jeg mistet min mann, måtte jeg, i det minste, stoppe å tape. Så jeg begynte å studere poker. Jeg har skrevet hele mitt liv, jeg har bare ikke publisert noenting før jeg begynte å skrive om poker og poker spillere. Det er her min lidenskap skjøt fart. Dette var det første jeg har gjort i mitt liv so var mitt, bare mitt og med suksess. Ikke for min mann, ikke for mine barn eller familien som en enhet - bare for meg. Det viste seg og å bli belønnet på flere enn en måte.


PN: Trives du fortsatt like mye med å spille som du gjorde i begynnelsen av din karriere?

SI: Ja, men jeg kan bare ikke spille like lenge nå, så sant jeg ikke deltar i en turnering, og adrenalin "kicket" setter inn.

PN: Hva er ditt største poker øyeblikk?

SI: Det er fire av dem: Når jeg vant 1996 og 1997 WSOP armbånd, og året etter når jeg endte på 10. plass i hovedturneringen. Til slutt for omtrent 18 måneder siden, jeg signerte kontrakter på flere bøker, inkludert "1000 Best Poker Secrets and Strategies" og "MsPoker Books One and Two", som forøvrig vil bli gitt ut i løpet av neste måned, og "the fourth Queens Can Beat Kings", "A Woman's Guide to Poker", som vil komme ut i Januar 2007.

PN: Hva er det beste med det livet du har skapt for deg selv?

SI: Det å halvveis i livet oppdage at jeg faktisk kunne være individuell og ta vare på meg selv.

PN: Hva har vært den vanskeligste leksen å lære gjennom årene?

SI: Det å oppføre seg som en dame når man ble slått ut av en i utgangspunktet svakere hand. Det har vært tider da jeg ville velte pokerbord i sinne. Jeg sier fortsatt ikke "good hand", når en "apekatt" slår meg med en marginal hand og treffer med 1 av 2 mulige kort, men jeg bråker og banner ikke over det. Det er poker!

PN: Hvordan ble du involvert i den kommende "American Poker Player Championships"?

SI: Gjennom min venn og mentor, Tom McEvoy, som introduserte meg for Cary Davis, lederen. Cary og jeg fant tonen sammen, og det endte med at jeg ble en del av puslespillet som Cary hadde, og fortsatt driver med, satt sammen.

PN: Hva gjør APPC forskjellig fra andre turneringer?

SI: De "eldre" spillerne husker de gode turneringene slik de ble spilt på Binion's, hvor turnerings spillet begynte for flere årtier siden. Vi vil også tilby flere varianter av poker som mange poker spillere savner nå som nesten alt kun dreier seg om "No-Limit". Det vil bli mer "som hjemme" atmosfære med poker spillere som tilbyr konkurranser, istedenfor en stor sammenslåing av alle i en turnering. Det vil bli mange kjente ansikter fra tidligere WSOP år. Jeg har blitt meget glad over enkelte telefon samtaler jeg har fått fra spillere helt fra Florida om at de gjerne vil komme tilbake til Binion's å spille poker.

Takk til Ms.Poker for at hun tok seg tid til å svare på mine spørsmål. Susie vil bli å finne som vert i "The American Poker Player Championship series" fra 10.-24. Mai på "Binion's Gambling Hall and Hotel". 29 arrangementer, inkludert en $300 for damer turnering den 21. Mai som vil fungere som forspillet til finalen på hovedturneringen. Og se etter henne i årets WSOP hvor hun vil spille for å vinne flere armbånd til sin samling.

Nå, ikke glem å tipse bartenderen din. Sees igjen neste gang i klubben.


Red anm: Damer er alltid velkomne hos Party Poker Sign opp i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories