Bonusjakten, Volum 3 – Hollywood Poker

Bonusjakten, Volum 3 – Hollywood Poker 0001

Jeg har valgt Hollywood Poker som neste pokerklient i min "Bonusjakt" serie av 2 grunner. Først, PokerNews har arrangert et veldig stort bonustilbud fra Hollywood Poker - 1000% opp til $1000. Dette er ikke en feil - ett tusen prosent - 1000%. Så, om du setter inn $100, vil du kunne få $1000 på din bonus konto.

Denne andre grunnen til at jeg valgte Hollywood Poker involverer WSOP. Som en del av deres avtale med PokerNews, har Hollywood Poker inngått en avtale om å arrangere en WSOP freeroll bare for PokerNews spillere 21. Mai - som gjør at 1 heldig spiller vil få reise til WSOP 2006, for Hollywood Pokers regning. Premien inneholder inngangs summen til hovedturneringen i WSOP på $10.000 og $3.000 for reise og oppholdsutgifter og medlems-skap i Team Pokernews.

Special Bonus and WSOP freeroll


Klareringskrav:

Som jeg har redegjort for i mine forrige artikler, det beste nivået å klarere online bonuser er $1/$2 og $2/$4 Limit Hold'em. For denne spesifikke bonusen, vil du måtte spille 17 rakede hender for hver $1 av bonusen. 17x er ganske høyt for en online pokerbonus, men størrelsen av bonusen og verdien av WSOP freerollen tar igjen for mer enn dette høye "raked hands" kravet.

Du klarerer denne bonusen hos Hollywood med omtrent $2/time/bord på $1/$2 nivå 10 manns bord, og litt raskere (omtrent $2.50/time/bord) ved 6 manns bord. Dersom du spiller $2/$4 Limit HE nivå, klarerer du bonusen på omtrent $4-5/time/bord.

Slå sammen tallene i eksemplene over og multipliser med det antall bord du kan spille samtidig. Tallene over er estimater basert på tall fra "Pokertracker" statistikker og kan variere noe etter uforutsette variabler fra bord til bord.


Kvalitet på spillet:

De lave Limit nivåene hos Hollywood Poker (Poker Nettverket) er ikke alt for høyt kvalitetsmessig, noe som gir en solid bonusjeger god verdi. Det er selvfølgelig noen gode spillere som også på disse nivåene hos Hollywood, men majoriteten er av spillere er "løse" og vi alle vet jo hva det betyr, mens de gode spillerene er veldig forutsigbare i spillet sitt. En god bonusjeger vil etter tekstboka tjene bb/100 på dette nivået.

Å verdsette kvaliteten på spillet er vanskelig og jeg kan bare bedømme ut fra den relativt korte perioden jeg har spilt der for å skrive denne artikkelen. Jeg bedømmer kvaliteten til å være, hva jeg oppfatter som ganske gjennomsnittlig online kvalitet på dette nivået.


Annen viktig informasjon:

- Kundeservicen er rask og av høykvalitet. Hollywood Poker har live support tjeneste, noe jeg mener alle online poker-rom burde ha.

- Utbetalingshastigheten er mellom gjennomsnittlig og ned til svak. Det tok Hollywood poker 2 dager å gjennomføre min utbetaling.

- Hollywood Poker tilbyr mange bonuser til eksisterende kunder, så dersom du liker siden, kan du bonusjakte her uendelig.

- Det er noen feil i Hollywood Poker programvaren, noe jeg antar at deres tekniske personell jobber konstant med å fikse.

Lykke til og god bonusjakt!


PokerNews anbefaling: 1000%??? ja, helt riktig, 1000%. Registrer deg nå hos Hollywood Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories