Bonusjakten, Volum 2 - Absolute Poker

Bonusjakten, Volum 2 - Absolute Poker 0001

Det er et antall sider som er vesentlige for en heltids bonusjeger, og en av de sidene er Absolute Poker. Absolute ser ut til å være "bunnløse" når det gjelder bonuser, som betyr at du kan jakte nesten konstant og de bare fortsetter å gi deg nye bonuser. Forrige år, Absolute tilbød rundt 100-150 bonuser til sine eksisterende medlemmer, så hver 2.-3. dag får du et nytt bonustilbud. Verdien av alle disse bonusene var over $30,000 iløpet av fjoråret, så du kan raskt forstå verdien av Absolute Poker for en bonusjeger.

I øyeblikket har Absolute en veldig attraktiv registreringsbonus , så dersom du ikke allerede har en konto, så er det på tide å registrere seg. PokerNews bonusen for å registrere seg gjennom linkene er i øyeblikket 100 % opp til $750 ( bruk bonuskode

Special Bonus and WSOP freeroll

POKERNEWS), men om du ikke har $750 i din bonusjakt konto enda så ikke bekymre deg, det kommer en ny bonus til eksisterende medlemmer også neste uke og neste uke og.... etter at du har registrert deg.

Klarerings krav:

Du kan klarere bonusen på alle nivåer av "cash" spill, men den beste spillet å klarere bonuser på er $1/$2 og $2/$4 Limit HE. Du må spile 10 rakede hender for hver dollar i bonus penger, og hver hand må være "raked" med 50 cent eller mer for å kvalifisere som raked hand. Du kan klarere denne bonusen med $4-$5/time på $1/$2 og $2/$4 Limit HE bord, og du kan spille opp til 6 bord samtidig. Som diskutert i min introduksjons artikkel om bonusjakt, bør du jobbe for å spille 6 manns bord limit fordi du rekker med flere hender i timen, og din timesbetaling vil øke. Om vi bruker $5/time som eksempel i inntjening per bord hos Absolute, vil 6 stk 6 manns bord samtidig, gi det $30 i timen, noe som er godt betalt selv om du skulle gå "break even" i selve pokerspillet ditt. Dersom du klarer å vinne 2xbb/100, snakker vi om teoretisk $54/time for $1/$2 spill og $78/time for $2/$4 spill. Jeg vet om flere meget solide medium proffer som spiller på medium nivåer som ikke tjener $78/time dette året.


Kvaliteten på spillet:

Spillet på Absolute er rettferdig og mykt, men med alle "myke" spill kan svingningene være store noen ganger. Enkelte ganger kan limit spillene være fulle med bonusjegere, men dette skal du ikke bekymre deg for mye om. De aller fleste bonus jegere spiller veldig konservativt og rett frem og skulle ikke gi deg for mange problemer.


Annen viktig informasjon:

- Absolute bonuser går ut etter 60 dager, men det skal du ikke bekymre deg for da bonusene er betalt ut i $10 porsjoner, og det er alltid en ny bonus som venter på deg.

- Du kan tjene mange "Absolute Reward" poeng mens du jakter på bonuser og de kan igjen benyttes til å kjøpe poker relatert utstyr som bøker og klær. Bøkene kan du selge igjen på Ebay, og legge prisen du får for den til fortjenesten din.

- Nye spillere som registrerer seg gjennom PokerNews, får også tilgang til vår eksklusive $3000 freeroll på Absolute Poker.

Lykke til og ha en god bonusjakt!

yoyo

Absolute Poker
Red anm: God jakt hos Absolute Poker. Registrer deg idag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories