Betfair Poker's 2 års jubileum's feiring

Betfair Poker's 2 års jubileum's feiring 0001

Betfair feirer sitt 2 års jubileum i disse dager og gir i den forbindelse bort £100.000 i bursdags freeroll turneringer. Betfair ansatte vil også ta aktivt del i denne feiringen.

Det virker jo som det var i går at Betfair kom online. "Skarpe hjerner" har løftet Betfair bare fremover i over 2 år nå. For å feire denne milepelen arrangerer Betfair flere spesielle bursdags freeroll turneringer med £100.000 i premier.

Og ikke nok med det! Flere av Betfair's managere, fra mange av de landene de er representert i, vil delta i turneringen for å øke spenningen og festlighetene. Ikke bare er de kjent for å være dårlige i poker og sikre penger for de andre spillerne, men det er satt opp "jackpot" på deres "hoder" á $500 for hver du slår ut. Så å slå ut noen av de vil ble en ekstra attraksjon for alle.

"My Poker Points" (MPP) samlere kan se frem til en ekstra premie også. Hver spiller vil bli belønnet med £1 for hver 50 MPP de spiller inn, opp til maksimum £50. Det er £50 gratis det for å spille dine vanlige spill.

Betfair Poker har spillere i over 120 land med over 100.000 registrerte kontoer.

Betfair's pokersjef Ben Fried sier: "Grunnstenen i vår suksess er kommunikasjonen med våre kunder. De hjelper oss å finne riktig retning i denne harde konkurransen som er i markedet. Denne kampanjen i forbindelse med vår feiring vil belønne våre kunder med rene penger og åpne muligheter for store gevinster".

""The bounty" turneringen gir managerene våre fra de forskjellige landene muligheten til å kommunisere enda bedre med våre kunder. Men i spillet er det kanskje et par av de som har noen sjanse, men jeg ville satt mine penger på våre kunder vil slå dem ut en etter en av turneringen."

PokerNews anbefaler: Du kan laste ned Betfair Poker nå og delta i gratis feiringene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories