Mer gratis penger fra Bet365 Poker

Mer gratis penger fra Bet365 Poker 0001

Bet365 Poker, firmaet som gir bort bonuser dersom du setter inn penger 1 gang i måneden, har lansert et lojalitets program. Faste spillere hos Bet365 Poker får mer penger på sin konto hver måned med dette programmet.

Med Bet365 Poker, ser det ut til at frasen "en ny dag, en ny bonus" vil være en god beskrivelse. De har nå første gangs innskuddsbonus, faste månedlige bonuser, en stor freeroll fast i uken og billetter til hver eneste WSOP turnering å spille om, du kan bli tilgitt om du tenker at Bet365 trenger virkelig ikke flere bonus varianter - de har alt.

Og med "Loyalty" poeng nå i tillegg, gir De alt i alt et meget verdifullt tilbud til sine spillere. Og det er ikke vanskelig heller, det er ikke noe problem å forstå hvilke krav som må fylles for å motta Deres bonuser, og supporten hjelper deg gjerne å finne ut av dette så du skal få dine bonuser du har krav på.

Gratis sakene vi alle er så glade i kommer i $1 porsjoner for hver 100 "Royalty" poeng. Det er det hele! 100 poeng samler du raskt sammen. Og som du kan forestille deg, over litt tid kan "loyalty" poeng forandres til hundrevis for ikke å si tusen eller mer i dollar.

Hvorfor samler "Loyalty" poeng seg opp så fort? Jo, det er fordi eneste kravet er å ta del i en hand - ikke det samme som en raked hand. Selv om det ikke skulle bli tatt noen rake i den aktuelle handen, så får du uansett "Loyalty" poeng. Dersom rake er tatt ut av potten, så mottar du bare flere "Loyalty" poeng.

Det er faktisk gratis penger, og vi hos PokerNews kan bare gratulere Bet365 med nok et godt bonus-system som gir spillere mer penger på kontoene.

Dagens tips: Last ned Bet365 Poker Poker nå og få $100 i registreringsbonus, en månedlig $50 bonus og "Loyalty" Poeng for hver hand du er involvert i.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories