888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Anna Benson: Poker kommentator?

Anna Benson: Poker kommentator? 0001

Poker har mange fargefulle spillere. Fra den legendariske Doyle "Texas Dolly" Brunson til den siste "Foxwoods World Poker Tour" vinner , 21 år gamle Nick "The takeover" Shulman. Spillet mangler ingen av variantene fra spektakulære talenter til interessante spillere.

ESPN, en av de ledende TV stasjonene som sender poker og de utrolige menneskene som har gitt oss kommentator duoen Lon McEachern og Norman Chad, er på leting etter å tilføye sitt kommentator poker team med enda en "farge" for å få en komplett service til sitt "sultne" publikum.

Hun er sannsynligvis mest kjent for sine kritiske kommentarer mot sin manns tidligere arbeids giver, The New York Mets, og for den utfordrende Julenisse drakt som hun hadde på seg på "The Mets" sin Jule fest, Anna Benson, gift med Orioles kasteren Kris Benson, er utpekt til å ta utfordringen til å bli hel tids poker journalist for TV nettverket The Powerhouse sport.

I følge en av de siste artiklene til Rick Freeman i "The associated Press", skal Benson ha spilt poker daglig for å forberede seg best mulig til sine nye utfordring. Tilsynelatende skal Benson ha spilt online, gjennom sin mobil telefon og i alle live spill hun har hatt mulighet til å spille for å forbedre sine egne kunnskaper og ferdigheter rundt spillet.

"Jeg er fortsatt en ung og uerfaren poker spiller, jeg har fortsatt en lang vei å gå. Men det hele er en stor utfordring for meg. Dette kalles jo for sport nå, så det skal bli gøy å komme inn i denne sporten og være min egen form for utøver", sier Benson.

I tillegg til å tjene penger på spillet, ser hun også muligheten for veldedighets arbeid som en av sine hoved grunner til å engasjere seg. "Jeg håper virkelig jeg kan gjøre noe virkelig nyttig med pokeren. "Jeg bare elsker å gi bort penger til veldedige formål, på en måte som virkelig forandrer menneskers liv".

I følge Benson selv, så er hun snart klar til å ta fatt på sine utfordringer. "Jeg skal bli skolert i hvordan det er å spille av noen disse virkelige store proffene. Jeg ønsker å spille bra selv også. Jeg gjør ikke dette for å fremstå som en kyndig og god poker spiller. Jeg er "døds" seriøs med spillingen min. Jeg er ikke bare en "bimbo" som setter seg ned ved poker bordene.

Ed Note: Sett deg ned og spill med "bimboer" og ikke "bimboer" hos Paradise Poker

Relaterte spillere

Hva synes du?