Informasjonskapsler ved nettsidene til PokerNews

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å støtte interaktive funksjoner som innlogging og godkjenning. Vi lar også sikre media partnere analysere bruken av våre sider. Tillatt informasjonskapsler for å få en fullverdig bruk av siden, Ved å bruke å søke på våre sider med informasjonskapsler aktivt godkjenner man også bruken av disse. Les vår informasjon om informasjonskapsel informasjon for flere detaljer.

Fortsett med å bruke cookies
edit

Viktor "Isildur1" Blom er ikke lenger medlem av Team PokerStars Pro

Viktor Blom

Viktor "Isildur1" Blom er ikke lengre en del av Team PokerStars Pro.

PokerNews oppdaget på tirsdag av Blom ikke lengre er listet som medlem av Pro teamet ved PokerStars sin pokerklient. Eric Hollreiser, PokerStars' head of corporate communications, fortalte til PokerNews at Blom og selskapet ble enig om og ikke å fornye kontrakten til svensken da den utløpte.

Blom ble presentert som et medlem av Team PokerStars under 2011 PokerStars Caribbean Adventure og har vært en av de spillerne som det er blitt sagt og skrevet mest om de siste årene.

"In his short time as a poker player, Viktor has played against the biggest names in poker at the highest stakes in the toughest games," said Hollreiser. "It’s hard to recall a player who has kept the poker world so riveted at such an early stage of his career. We’ll be watching with great interest and we wish him nothing but success."

Blom sier følgene om sin exit fra PokerStars:

"I’ve enjoyed my time as a Team Pro and I wish everyone at PokerStars the best. Now I just want to concentrate on playing poker."

Kommetarer

Ingen kommentarer til nå. Bli den første til å kommentere!

Hva synes du?
Registrer for å legge inn en kommentar eller log inn med facebook